voddler_logo

Fick en invit för ett par dagar sedan, tack för det.  Igår blev det premiär på den första filmen.  Hade läst att många haft en hel del tekniska problem.  Efter jag installerat Voddler på min bärabara fick jag slå på upnp i routern, sedan fungerade kontakten emot voddler utan några problem. Skulle dock vara bättre om man fick öppna vissa portar istället.  Jag kopplade upp mig emot router trådlöst från datorn och det kan vara ett problem när man streamar film.

Men efter datorn kopplats in på 46″ och bilden justerats, flöt streamingen på utan större problem. Möjligen kunde man se vissa mindre digitala störningar. Men inget man störde sig på.

Utbudet var väl si så där,  men det är något jag hoppas blir bättre i framtiden. Om det är det senaste så kan man nog tänka sig att betala ett par tior per film.  Ett abonnemang är dock inte intressant.

Tekniskt sett var det helt över förväntan. Såg att man använde XBMC i voddlerplayern, och det är ju en av de bästa mediaspelarna på marknaden. Har kört det länge på min gamla XBOX.

Kategorier: ITTeknik