EVEREST TRAVEL BP 70LRyggsäckar/EVEREST TRAVEL BP 70L från stadium.se
Vi har under hösten tittat på lite olika ryggsäckar inför vårens resa till Thailand. Tidigt fastnade vi för Everest ryggsäckar hos Stadium. Först och främst skall det vara en ryggsäck som är enkel att ha med sig på resa. Everest travelryggsäck har selen dold i ett fack som gör att den inte behöver skickas som specialbagage på flyget. Bärhandtaget och bärremmen gör att man kan ha den som en vanlig väska. En annan fördel är att man kan öppna hela ryggsäcken, den är alltså inte toppmatad. Säcken är också delad i två delar där man från den nedre delen enkelt kan öppna och nå den övre delen. Slutligen så består faktiskt ryggsäcken av två ryggsäckar. Det sitter en liten mindre ryggsäck på den stor. Denna blir perfekt som handbagage på flyget och till mindre dagsutflykter. Till frun och dottern köpte vi varsin 60 liter ryggsäck och jag och sonen varsin 70 liters.

Prismässigt är dessa ryggsäckar mycket prisvärda jämfört med konkurrenternas, att det dessutom var mellandagsrea på dessa gjorde att vi sparade ytterligare 1400: -. Nu återstår bara att packa och testa dessa på resan.

Kategorier: Resa

1 kommentar

Mari · 2010-02-15 kl. 20:56

Verkar vara en toppen rygga! Men jag kan inte hitta den på Stadiums sida… får nog ta en sväng till butik och kolla om den finns där, var den lika bra som den verkar? eller ni kanske inte är iväg än.. vi drar om 12 dagar =)

Kommentarer är stängda.